Verzenden & ophalen

Bestel je koffie op werkdagen voor 16:00 uur? Dan verpakken en verzenden we jouw koffie dezelfde dag nog. Alleen als je bestelt op dinsdag óf wanneer de koffie op is, dan zetten we je even in de wacht en branden we de koffie vers op woensdag.

Alle zendingen binnen Nederland gaan via Pakjegemak van PostNL. Je krijgt een email met track&trace informatie zodra je zending actief is en natuurlijk kun je je eigen bezorgmoment en -plaats kiezen! Ben je niet thuis, dan haal je jouw boontjes gewoon af bij een lokaal postpunt. Wij verzenden jouw gebrande koffiebonen standaard GRATIS, maar helaas lukt dit ons niet als je buiten Nederland bestelt.

Voor bestellingen in Duitsland en België hebben we een vaste toeslag en voor andere landen doen we dit tegen de kostprijs. Doe hiervoor een aanvraag via email of het contactformulier op de website. Afhalen in onze koffiebranderij is mogelijk op afspraak, neem hiervoor eerst even contact met ons op. De groene bonen zijn niet vrij van verzendkosten en hiervoor hebben we een goede reden. Het is namelijk ontzettend moeilijk om de gemiddelde bestelling in te schatten. De een bestelt maandelijks 10 kilo, een ander bestelt misschien één of twee kilootjes. Door de verzendkosten op groene koffiebonen apart af te rekenen kunnen we jouw de scherpst mogelijke prijs bieden.