Altijd de beste koffie op de zaak!

Verse koffie voor op kantoor, horeca, bedrijf en winkel

Mensen worden blij van een goede kop koffie, dat is gewoon zo. Blije mensen zijn leuker, werken en presteren beter. Een verse kop koffie zorgt ook nog eens voor een hogere klanttevredenheid. Wie wil dat nou niet? Heb je al een koffiemachine waar bonen in gaan? Dan kun je meteen beginnen met genieten! Klik op de button hieronder om de 10kg voordeelbox van onze huismelange te bestellen. 

Verse koffie op kantoor

Nooit meer die verschrikkelijke bak koffie uit de koffieautomaat! De koffiebonen zijn 9 van de 10 keer de boosdoener. Onze verse koffiebonen zorgen voor de perfecte start, pauze en einde van de werkdag bij jou op kantoor!

Verse koffie in de horeca

Koffie is onmisbaar bij een stevig ontbijt, goede lunch, ontspannen tussendoortje en de afsluiter van een goed diner. Met een goede kop koffie zorg je dat de mensen blijven terugkomen!

Verse koffie in de winkel

Versterk je klantenbinding met heerlijk kopje koffie, espresso en cappuccino, hoe simpel kan het zijn! Jouw kapperszaak, kledingwinkel, meubelzaak, het maakt niet uit wat voor zaak je ook hebt, met een goede kop koffie maak je het verschil.

De meest populaire koffie uit onze shop

VERASSINGS PAKKET

4 x 500 gram

KOFFIE VAN DE MAAND

Elke maand vers

VINTAGE ESPRESSO MELANGE

Onze huismelage