Lelit MaraX

LELIT MARAX, de gebruiksvriendelijke warmtewisselaar machine die met unieke technologie zorgt voor een ongekende temperatuurbeheersing. De nieuwste machine uit de pro-line van Lelit is uitgevoerd in geborsteld RVS en wederom voorzien van de E61 zetgroep. De enkele boiler met warmtewisselaar kan tegelijk espresso maken en melk opschuimen zonder tussentijds opwarmen. 

Wij hebben al ruim 3 jaar persoonlijke ervaring met de Lelit Pro-Line en leveren uit eigen voorraad. Voordat u uw MaraX mee naar huis neemt, pakken wij haar samen uit en lopen de espressomachine na of alles naar uw wens is!

Wij hebben alleen de nieuwste versie met zwart logo en vernieuwde terugloop van de bypass.

Prijs aanbieding: € 1215,- incl. BTW.

Zoekt u ook een koffiemolen met de beste prijs/kwaliteit verhouding? Voor de perfecte match verkopen wij de Eureka Mignon Specialita in chroom (€460,-) en mat zwart (€399,-). De uitkloplade van Joe Frex past precies onder de Mignon, deze kost €109,50. Bij aanschaf van deze superset krijgt u van ons een zak heerlijke vers gebrande koffiebonen uit eigen branderij en een tampermat kado!

WARMTEWISSELAAR

Door de hoofdboiler van de Mara X loopt een brede verticale buis, de warmtewisselaar, waar vers water richting de e61 zetgroep doorheen stroomt. De hoofdboiler staat constant onder druk wat zorgt voor een voorraad stoom die u gebruikt voor het maken van een cappuccino. Het rond stromende water in de warmtewisselaar zorgt er voor dat de zetgroep op de juiste temperatuur wordt gehouden, een zogenaamde thermosyphon. 

STILLE POMP

Het grootste bezwaar tegen de vibratiepomp is vaak het geluid. Lelit heeft een aantal extra maatregelen getroffen om het geluid tot een minimum te beperken. De belangrijkste is een membraan dat tegen de uitgang van de pomp is geplaatst. Constante tegendruk zorgt voor een stillere werking, constante waterafgifte en zachtere pre-infusie.  De pomp hangt in extra dikke rubberen beugels, die doortrillen van het geluid tot een minimum beperken en zoals alle Lelit pro machines is de behuizing goed gefixeerd met extra schroeven.

UNIEKE TEMPERATUURBEHEERSING

De PID regelaar zorgt voor nauwkeurige en betrouwbare temperatuur stabiliteit. Het unieke aan deze machine is dat de temperatuur niet alleen in de boiler maar ook in de warmtewisselaar wordt gemeten. Hierdoor kan te temperatuur van de zetgroep actief worden geregeld. Met een verborgen schakelaar achter de lekbak kunt u kiezen voor LAGE, MIDDEL en HOGE temperatuur. De unieke temperatuurbeheersing van de MaraX is ongeëvenaard door andere warmtewisselaar machines en biedt maximaal gebruikersgemak.

 

Lelit Mara X is een handgemaakt kwaliteitsproduct van een ervaren Italiaans familiebedrijf. Het geheel is strak ontworpen met het oog op gebruikersgemak en samengesteld uit de best beschikbare componenten. De innovatie van de Lelit Mara X zorgen voor een compacte en zeer functionele machine die het gemakkelijk wint van machines in een veel hogere prijsklasse.

STANDAARD FEATURES VAN DE LELIT MARAX

ZEER COMPACT

De Lelit MaraX is een zeer compacte machine die in elk huishouden wel een mooi plekje kan vinden. Desondanks is er een groot waterreservoir van 2,5 liter beschikbaar en ook de lekbak van 500ml zorgt ervoor dat knoeien verleden tijd is. Een goede afstand tussen de lekbak en de zetgroep zorgen ervoor dat ook mokken, macchiato glazen en thermobekers makkelijk onder de zetgroep passen.

ENERGIE ZUINIGE MODUS

Wanneer u de machine voor langere tijd niet gebruikt gaat Mara X automatisch in haar energie zuinige modus. Door de temperatuur te verlagen wordt er minder stroom verbruikt en bij her-activatie is de machine in 10 minuten weer gereed voor gebruik.

STANDAARD ACCESSOIRES

Bij de Lelit Mara X krijg je een startpakket met accessoires. De unieke Lelit coffeeslide filterdrager met drie verschillende filterbakjes en een blindfilter voor reiniging. Een 70L water ontharder, Lelit luxe tamper, schoonmaakpakket en een kopjesrek.
Verder zien we:
– Elegante body van geborsteld RVS
– Cool touch / Anti-aanbrand stoompijpje
– Dubbele manometer voor stoom- en zetdruk
– En nog veel meer!