Onze favoriete espressomachines

Wij zijn natuurlijk makers van de lekkerste verse koffiebonen maar… als je dan toch op zoek bent naar een TOP espressomachine die ook nog eens waar voor zijn geld geeft, dan kan je ook hiervoor bij ons terecht. Wij hebben een assortiment espressomachines voor particulier en zakelijk gebruik voor je geselecteerd waar je blij van wordt, bij ons kan kopen en die wij ook nog eens zelf onderhouden voor je.

Lelit Bianca

De Bianca V2 is een moderne espressomachine zonder compromissen. Deze E61 espressomachine met dubbele boiler heeft volledige controle over de waterflow. De Lelit Bianca is ontwikkeld voor barista experts die weten hoe je het maximale uit élke koffie kunt halen. Na instructie maakt iedereen met deze machine de mooiste koffiedranken.

Lelit MaraX

De gebruiksvriendelijke warmtewisselaar machine die met unieke technologie zorgt voor een ongekende temperatuurbeheersing. De nieuwste machine uit de pro-line van Lelit is uitgevoerd in geborsteld RVS en wederom voorzien van de E61 zetgroep. De enkele boiler met warmtewisselaar kan tegelijk espresso maken en melk opschuimen zonder tussentijds opwarmen.

ETNA Dorado Espresso Medium

Versterk je klantenbinding met heerlijk kopje koffie, espresso en cappuccino, hoe simpel kan het zijn! Jouw kapperszaak, kledingwinkel, meubelzaak, het maakt niet uit wat voor zaak je ook hebt, met een goede kop koffie maak je het verschil.

De meest populaire koffie uit onze shop

VERASSINGS PAKKET

4 x 500 gram

KOFFIE VAN DE MAAND

Elke maand vers

VINTAGE ESPRESSO MELANGE

Onze huismelage